Így dolgozza fel a tragédiát az a 3 éves kisfiú, akinek édesanyjára zuhant egy öngyilkos férfi Újbudán - Videó

édesanya halál öngyilkos videó gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyáron történt a felfoghatatlan tragédia, amikor egy öngyilkos férfi egy emeletes ház 14. emeletéről pont az utcára kilépő kétgyermekes édesanyjára zuhant, aki a helyszínen szörnyethalt. A szörnyűséget az asszony férje mellett, 3 éves kisfia is végignézte, aki azóta sem beszél a látottakról. 

A megözvegyült kétgyermekes édesapa, Bronz Gábor a TV2 Tények című műsorában mesélt arról, hogyan változott meg az életük, mióta felesége, Erzsébet nincsen közöttük. A férfi a gyerekekkel a nagyszülőkhöz költözött és és buszssofőri állásából elment gyedre, így most otthon van 10 hónapos kislányával, Bogival.

Gábor kisfiával, Mártonnal is rengeteg időt tölt, emellett pedig pszichológus is segít a kisfiúnak abban, hogy feldolgozza a látott szörnyűséget, amiről eddig azóta sem beszélt.

"Mintha ő maga is elrejtené magában a fájdalmát és az érdekesség, hogy eleinte ő volt az, aki engem vigasztalt sokszor"

- mondta az édesapa, akinek egyáltalán nem könnyű a helyzete, de a gyermekek miatt muszáj erősnek maradnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.