Mélypontra került Rubint Rella: „Úgy éreztem, képtelen vagyok pozitívan gondolkodni"

Forrás: instagram.com/rellarubint -
mélypont tanulás Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik a vizsga időszak, Rubint Rella pedig hetek óta csak tanul és tanul, ami nem megy mindig könnyen számára. Nagyon sokat kell készülnie, ami rengeteg stresszel jár, ettől pedig nagyon kimerült.

„Egyik este Soma odafordult hozzám, majd felnyitotta a szemem. Mondhatjuk fejmosásnak is, de persze, a szó jó értelmében. Akkor úgy éreztem, képtelen vagyok pozitívan gondolkodni és sulykolni magamnak azokat a szavakat, amiket Soma mondott nekem: 'Ma csak 1-et tanultam meg, de nem baj, több mint a semmi. Minden eszembe fog jutni a vizsgán. Gyönyörű vagyok. Képes vagyok mindenre. Nekem most ez a feladatom, erre kell koncentrálnom. Megtudom csinálni!'" - írta Instagram posztjában Rella.

„Onnantól minden este lefekvés előtt elmondom magamban ezeket a mondatokat, ami lehet nevetséges, de nekem segít. A nyakam és a hátam a rengeteg üléstől iszonyatosan fájt és húzódott, de a jelenlegi helyzet miatt nincs lehetőségem masszőrhöz menni. Emiatt kezdtem el nyújtani és jógázni. Szinte minden nap 1 órát gyakorlok és újabb apró célokat tűzök ki benne. Megtanultam lelassítani és elfogadni hogy most ez a fő feladatom" – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.