Igazi baby boom volt 2020: nézd meg az idén született sztárbabákat

gólyahír baby boom sztárbaba gyermek magazin megszületett gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei év igazi baby boom volt. Rengeteg ismert ember gyermeke választotta a 2020-as évet arra, hogy világra jöjjön. Sokan első babájukat tarthatták a karjaikban, voltak azonban, akik a hatodik csemetéjüknek örülhettek.

Egy gyermek születése mindig hatalmas csoda és öröm, amit a szülők a rokonokkal és a közeli barátokkal osztanak meg elsőként. A sztárok többsége azonban kirakatban éli az életét, így többségük, már a kórházból posztolja is a gólyahírt, vagy épp az utolsó utáni pillanatig titkolja.

Így tett például Joaquin Phoenix és Rooney Mara is, akiknek első közös gyermeke szeptemberben született meg. A hírt azonban nem a pár osztotta meg, az apuka munkatársa kotyogta ki, hogy a kis River világra jött. A pár A nő című 2013-as mozi forgatásán jött össze, azóta is boldog párkapcsolatban élnek, de egyelőre még nem házasodtak össze.

Joaquin Phoenix és Rooney Mara első közös gyermeke szeptemberben született meg Forrás: Dave J Hogan/Getty Images/2018 Dave J Hogan/Dave J Hogan

Gigi Hadid is idén ősszel adott életet első gyermekének. A világhírű modell csak kevés képet osztott meg gömbölyödő pocakjáról, ám a szülés után egy hónappal már bomba alakjáról posztolt.

Alan Baldwin hatodik gyermeke is megszületett idén. Felesége, Hilaria a kicsi előtt kétszer elvetélt, így örömük határtalan volt, amikor először tarthatták kezükben a picit.

A népszerű zenész, Ed Sheeren és kedvese sokáig titokban tartották, hogy gyermekük fog születni, ám egy ismerősük elszólta magát. A kislány gyönyörű, ám kissé furcsa nevet kapott: Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

Egyértelmű, hogy 2020 legnagyobb hírverését kapó sztárvárandóssága Katy Perry-é volt. Az énekesnő és kedvese, Orlando Bloom első közös gyermeke, Daisy Dove augusztusban született meg. Katy Perry előtt egyébként le a kalappal, hiszen pár nappal a szülés után megmutatta, miként is néz ki fehérneműben.

Sok rajongó szíve dobbant hatalmasat, amikor tavaly Joe Jonas és Sophie Turner összeházasodott, idén pedig megszületett első gyermekük. A színésznő csodásan festett már a várandóssága alatt is, ám a szülés utáni negyedik hónapban már úgy festett, mintha sosem lett volna terhes.

Justin Timberlake és Jessica Biel második gyermeke nyár elején született meg. A 38 éves Jessica teljes titokban várta babáját, így mindenki meglepődött a bejelentésen.

Justin Timberlake és Jessica Biel második gyermeke nyár elején született meg Forrás: Valerie Macon / AFP

Most jöjjenek a hazai sztárok babái!

L.L. Junior kislánya pár héttel, kisfia tragikus halálának évfordulóját követően született meg. Lilit anyukája programozott császármetszéssel hozta világra.

Debreczeni Zita és Gianni Annoni évek óta vágytak gyermekre, ám hiába próbálkoztak, nem sikerült. Végül hosszadalmas meddőségi kezelések segítségével idén nyár végén megszületett kisfiuk, Gianfranco Máté.

Gryllus Dorka és Simon Kornél második gyermeke novemberben született meg, Áron rövid vajúdást követően, három és fél óra alatt jött a világra.

A népszerű énekesnő, Radics Gigi első gyermeke október elején érkezett meg. Gigi várandóssága bejelentése előtt csupán néhány héttel mutatta meg szobrászművész szeremét a nyilvánosságnak.

Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla ősz közepén adott életet első gyermekének, akinek neve körül komoly problémák merültek fel, de végül sok utánajárást követően sikerült a Noah nevet adniuk fiuknak.

Tokár Tomi és felesége, a youtuber Kovács Dorottya első gyermeke is idén érkezett meg. Sok sztárral ellentétben ők azonban a kis Andris arcát is megmutatták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.