Hosszú évek után megtörték a csendet: így fogant meg Debreczeni Zita és Gianni kisbabája

kisbaba Gianni Annoni gyermek lombik inszemináció Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos fotós és férje, Gianni Annoni küzdelmes utat jártak be, míg eljutottak életük legboldogabb időszakáig, ugyanis hosszú évek próbálkozásai után Zita végre teherbe esett.

Debreczeni Zita és férje, Gianni Annoni életük legboldogabb időszakát élik, hiszen első közös gyermeküket várják. A sztárpár már öt éve alkot egy párt, és bár sosem titkolták, mennyire szeretnének egy kisbabát, egészen idáig nem beszéltek arról, milyen küzdelmes utat jártak be, mire a csöppség megfogant -írja a Ripost.

Zita és Gianni még februárban jelentették be az örömteli hírt, hogy úton van a trónörökös, ám azóta egy-két pocakos fotót leszámítva nem beszéltek a gyermekáldásról. Zita most egy hetilapnak törte meg a csendet, és vallomásával szeretne erőt adni azoknak a nőknek, akiknek nem jön össze rögtön a pici.

Mint kiderült, Zitának a tizedik lombik lett sikeres.

Zita nem tagadja, hogy sok erő kellett ahhoz, amin ők keresztülmentek, de a történtek még inkább megerősítették a házasságukat. A fotós arra biztatja sorstársait, hogy ne keseredjenek el rögtön, ha nem sikerül, legyenek türelmesek és adjanak időt maguknak.

Forrás: Gianni, Instagram

Zita az interjúban arról is beszélt, hogy korábban teljes kivizsgáláson is átesett, amikor felmerült az endometriózis gyanúja, ám az orvosok mindent rendben találtak.

Zita már az esküvőjük előtt hat inszemináción voltak túl, de mivel nem jártak sikerrel, felkerestek egy meddőséggel foglalkozó nőgyógyászt.

A vizsgálatok során kiderült, hogy Zitának olyan a méhsövénye, mintha össze lenne nőve. Ezt követően elkerülhetetlen volt a laparoszkópiás műtét, amely során mégis kiderült, hogy endometriózisa, méhletapadása, egy polipja, két miómája és három cisztája van. Gianniék nagyon boldogok, hogy túl vannak a nehezén, és alig várják, hogy karjaikban tarthassák kisfiukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.