Ő tehet arról, hogy Britney Spears és édesapja összevesztek?

Forrás: AFP/Getty Images/Scott Gries -
ügyvéd gyámság Britney Spears apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears már szóba sem áll édesapjával, annyira elmérgesedett köztük a viszony. A férfi most megnevezte azt a személyt, akit okol a történtekért.

Édesapja gyámsága alatt áll Britney Spears már 12 éve, mert a család szerint nem beszámítható. Nem hozhat önálló döntéseket, és a vagyonát sem kezelheti.
A sztár most azonban fellázadt, és ügyvéd segítségét kérte. Augusztusban közölték édesapjával, hogy ki akar kerülni a gyámság alól. Ezt követően apa és lánya egyáltalán nem beszéltek, annyira megromlott a viszonyuk.

Apja szerint Britney ügyvédje miatt lett ilyen rossz a kapcsolatuk. Forrás: AFP/Getty Images/Scott Gries


Jamie Spears elárulta, őt nagyon bántja, hogy így alakult a kapcsolatuk. Azt is elmondta a CNN-nek adott interjújában, hogy erről Samuel D. Ingham, Britney ügyvédje tehet. A férfi ugyanis nagyon rossz hatással van az énekesnőre, és ellene uszítja – írta a Daily Mail.
Az apa szerint lánya elmeállapota egyébként egyre aggasztóbb, komoly döntéseket egyáltalán nem lehet rábízni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.