Gyönyörű karácsonyi fotón mutatta meg feleségét Istenes László - Fotó

fotó Istenes László házasság műsorvezető felesége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mokka műsorvezetője, Istenes László közös fotón mutatta meg ritkán látott feleségét a rajongóinak a közösségi oldalán.

A Dancing with the Stars versenyzője, Istenes László nagyon várja már az ünnepeket, amit hosszú idő után végre saját otthonában tölthet a családjával. Lacinak sem volt egyszerű az idei év, nemcsak a költözés, pakolás szempontjából, hanem egy új hobbi elsajátítása miatt is, amelynek eredményát ráadásul a nyilvánosság előtt hétről hétre a TV2 táncparkettjén is be kellett mutatnia.

A műsorvezető kitartása gyönyörű feleségének is köszönhető, akivel bár ritkán oszt meg fotót az Instagram-oldalán, most kivételt tett és megörvendeztette vele a rajongóit.

"Szeretjük a karácsonyt. A hangulatát, a fényeit, a színeit, az ízeit, a hangjait, a meséjét, a képeit és az ajándékait. Melegséggel, szeretettel, jó érzéssel tölti fel a szívünket. Az ideit már az új otthonunkban ünnepelhetjük" - olvasható a műsorvezető bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.