Istenes László nehéz helyzetbe került a koronavírus miatt: jelenleg albérletben él

Istenes László nehéz helyzet koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes László is nehéz helyzetbe került a koronavírus-járvány miatt. Két éve él albérletben családjával, amíg el nem készül az álomotthonuk. A munkálatok azonban leálltak és bizonytalanná vált a helyzet.

Két éve él albérletben családjával a Mokka műsorvezetője és úgy néz ki, még jó ideig így is marad.

„Évekig terveztük, rengeteg munka, energia van benne és végül is azt hiszem, sikerült a legjobb időszakban belevágnunk... Ja, nem! Nem részletezem. Aki hozzánk hasonlóan most van benne, az úgy is tudja... Másnak meg van most más feladata, gondja, baja, története. Mi sem így terveztük 2020-at. Két éve albérletben lakunk, két éve állnak dobozokban raktározva szeretett dolgaink... Amivel nincs nagy baj, szeretjük az átmeneti szállásunkat, de már jó ideje a saját otthonunkban kellene lennünk, saját tárgyaink között. Szóval ebben a hangulatban, ilyen körülmények között építkezni... Hagyjuk!" - írta fotója mellé kommentben Istenes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.