A karácsonyi hangulatért még a tériszonyát is leküzdötte Istenes László - Fotó

karácsony fotó Istenes László műsorvezető dekorálás készülődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mokka műsorvezetője, Istenes László imádja a karácsonyt és az ünnep hangulatát, így már időben elkezdte feldiszíteni az otthonát, a környezét. A szeretet ünnepéért még olyasmit is képes volt bevállalni, ami egyébként rettegéssel tölti el, mivel Laci régóta tériszonnyal küzd.

Az év utolsó hónapjába léptünk, ami azt jelenti, hogy nemsokára itt a karácsony, a legfontosabb és legszebb ünnep, amikor egy kicsit megpihenhetünk és élvezhetjük az ünnep hangulatát.

A Mokka műsorvezetője, Istenes László is már karácsonyi lázban ég, a hétvégén a nemrég elkészült új családi fészküket dekorálta, amiért képes volt még a tetőre is felmászni, annak ellenére, hogy tériszonya van.

A folyamatról és a végeredményről is posztolt képet a közösségi oldalára, amelyből jól látható, hogy megérte a műsorvezető fáradozása, igazi karácsonyi hangulat öleli át László családjának otthonát.

"Délutánom avagy macska a hideg bádogtetőn.
Nagy vállalás ez részemről, mert tériszonyom van, amit a Beni úgy mondott, amikor kicsi volt, hogy "téliszony" - olvasható Laci bejegyzésében.

"Ezt most azokra, akik hétvégén szintén háztetőn dolgoztak és nem estek le.
Gyakorlatilag egész hétvégén dekoráltam... jót tett a kis lelkemnek, szeretem ezt az ünnepi időszakot.
Ez itt mellettem a mai utolsó alkotásom. Jöhet a hó" - írta a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.