Nem házasodik össze Hajdú Péter és barátnője: Eszter nemrég vetélt el

Forrás: instagram.com/hajdu.peter.official -
házasság vetélés Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár ugyan eljegyezte kedvesét, de egyelőre nem terveznek összeházasodni. Nem rég veszítették el a babájukat, most az a legfontosabb Hajdú Péter számára, hogy Eszter teljesen felépüljön.

Szörnyű tragédiát élt át Hajdú Péter és kedvese, Eszter. A fiatal nő elveszítette kisbabáját, ráadásul kis híján belehalt, ugyanis a hasürege megtelt vérrel. Épphogy meg tudták menteni az életét, az egyik petevezetékét el kellett távolítani.

Hajdú Péter ugyan megkérte a lány kezét annak 25. születésnapján, de egyelőre nem terveznek összeházasodni.

Hajdú Péter és Eszter egyelőre nem akarnak összeházasodni. Forrás: instagram.com/hajdu.peter.official

„Teljesen őszintén, de szóba se került közöttünk az esküvő, nem tervezünk jövőre lagzit. A vírushelyzet miatt nem is lehet szerintem most ezen gondolkodni, a másik pedig, hogy most arra koncentrálunk, hogy túljussunk ezen a nehéz időszakon, ami az év végén ért minket. Eszter egészsége fontosabb az esküvőnél"

– árulta el a Blikknek Hajdú.

A lánynak szerencsére sikerült feltöltődnie az ünnepek alatt a család ebben nagy segít volt.
„Úgy érzem, már visszanyertem az erőmet, egy ilyen beavatkozásból könnyen fel lehet épülni, és a lelkem is gyógyulgat, ebben sokat segített a család. Ez a karácsony a logisztikáról szólt, de megérte a fáradságot, hogy mindenkivel együtt lehessünk. Miután viszont lement az ünnepi hajrá, szeretnénk pár napra kettesben elvonulni a Balatonon, pihenni, mert nagy tervekkel indulunk neki a jövő évnek" – mesélte Eszter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.