Öngyilkos lett a fiatal lány, másnap megrázó üzentre bukkantak tőle

Forrás: Shutterstock -
búcsúlevél öngyilkos öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves brooklyni lány saját kezével vetett véget az életének. Egy nappal később az Instagramon jelent meg a megrázó búcsúüzenete.

Yocheved Gourarie karácsony előtt vetett véget az életének, a 24 éves lány december 22-én a Manhattanben található Vesselbe utazott. Itt lett öngyilkos, ám ekkor nem találtak búcsúlevelet. Az ugyanis egy nappal később az Intagramon jelent meg.
Yocheved megzáró üzenetet hagyott szeretteinek.

"Ha még nem tudod, jobb ha leülsz. Ugyanis ha ezt olvasod, én már nem élek. Vagy rosszabb esetben egy kórházban fekszem, de nagyon remélem, hogy nem így lesz. Nem akarom megindokolni most, hogy miért lettem öngyilkos, de hidd el, több, mint 13 okom van rá.

Azt terveztem, hogy egy levelet írok a szüleimnek, amelyet a halálom után kaptak volna meg. Tudom, hogy ez a poszt sokkal fájdalmasabb nekik. Még ezzel is fájdalmat okoztam. De nem azt akartam. Csak nyomot akarok hagyni a világban.


Mindannyian sokkal szebbé, boldogabbá tettétek az életemet. A támogatásotok, a biztatásotok, az öleléseitek, a mosolyaitok. Egyikőtök sem tudott volna tenni semmit, ami megakadályozott volna. Mindannyian megtettetek mindent, és ezért örökre hálás leszek. Remélem, az némi vigaszt jelent, hogy tudjátok, már nem szenvedek. Szeretlek titeket"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.