Király Linda hű társáról, Sevenről árulta el, hogy amióta csak él, igen komoly betegséggel küzd.

Az énekesnő 16 évvel ezelőtt fogadta örökbe azt a boston terriert, akinek ő volt az utolsó esélye: az elaltatás várt volna rá, ha gazdi nélkül marad.

Seven Texasból érkezett az akkor Los angelesben élő Lindához. A gyenge, beteges kutyust gazdája elhalmozta szeretetével, törődésével és persze a legjobb vitaminokkal, kutyaeledellel. 

A problémák 7 éve kezdődtek, amikor Seven hirtelen daganatos lett, apró pici csomók lettek a bőre alatt és emiatt meg kellett műteni. Ezt követően pedig epilepsziás lett - mesélte Király Linda a Blikknek, aki megosztotta azt is, milyen egy epilepsziás kutyával az élet.

Király Linda és kiskutyájaForrás: instagram.com/lindakiraly

„Éppen rohamot kapott, de én akkor még nem tudtam, hogy mi történik. Tehetetlenül álltam, nem tudtam mit csinálni. Azt láttam, hogy a kutyám dölöngél, aztán hányni kezd, majd teljeserőből nekifutott a falnak, aztán eldőlt és rángatózni kezdett, bepisilt és bekakilt. Rémisztő élmény volt, nagyon megijedtem! (...) Egy 16 éves kutyánál bármelyik roham végzetes lehet sajnos. Az elmúlt időszakban pedig folyamatosan jöttek a rohamok. Volt olyan, hogy napi öt rohama is volt, nagyon aggódtam érte! Szerencsére azonban hatnak a gyógyszerek és most jól van Seven, annak, amit meg a doki mondott kifejezetten örültem."