Király Linda elárulta, kiskutyája súlyos betegségben szenved

Forrás: instagram.com/lindakiraly -
kutya Király Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda hű társáról, Sevenről árulta el, hogy amióta csak él, igen komoly betegséggel küzd.

Az énekesnő 16 évvel ezelőtt fogadta örökbe azt a boston terriert, akinek ő volt az utolsó esélye: az elaltatás várt volna rá, ha gazdi nélkül marad.

Seven Texasból érkezett az akkor Los angelesben élő Lindához. A gyenge, beteges kutyust gazdája elhalmozta szeretetével, törődésével és persze a legjobb vitaminokkal, kutyaeledellel.

Király Linda és kiskutyája Forrás: instagram.com/lindakiraly

„Éppen rohamot kapott, de én akkor még nem tudtam, hogy mi történik. Tehetetlenül álltam, nem tudtam mit csinálni. Azt láttam, hogy a kutyám dölöngél, aztán hányni kezd, majd teljeserőből nekifutott a falnak, aztán eldőlt és rángatózni kezdett, bepisilt és bekakilt. Rémisztő élmény volt, nagyon megijedtem! (...) Egy 16 éves kutyánál bármelyik roham végzetes lehet sajnos. Az elmúlt időszakban pedig folyamatosan jöttek a rohamok. Volt olyan, hogy napi öt rohama is volt, nagyon aggódtam érte! Szerencsére azonban hatnak a gyógyszerek és most jól van Seven, annak, amit meg a doki mondott kifejezetten örültem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.