Rémisztő dolgot pillantott meg a kórházi szoba szellőzőjében egy asszony

Forrás: Shutterstock -
külföld szellőző kórház kísértet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ausztrál asszony osztotta meg anyósa hátborzongató történetét az egyik csoportban a közösségi oldalon, miszerint a kórházi ágyban figyelmes lett valamire, ami a szellőzőben mozgott és percekig őt figyelte.

Kitt Williams anyósa alig akart hinni a saját szemének, amikor a kórházi ágyban fekve meglátott valamit a szellőzőben. Az a valami ráadásul az éjszaka kellős közepén meg is érintette őt - írta News.com.

"Azt érezte, hogy valami folyamatosan nézi őt és amikor felnézett, a szellőzőnél meglátott egy furcsa alakot. Először csak két szemet látott, ami pásztázta a szobát, majd a szempár eltűnt. aztán többször újra felbukkant és újra eltűnt"

- mesélte anyósa történetét Williams.

Forrás: Facebook/Australian Paranormal

A paranormális jelenségekkel foglalkozó Facebook-csoport, ahol a történetet az asszony megosztotta, teljesen felrobbant a sztori hallattán, kommentekben próbálják megfejteni, vajon, mit láthatott az idős nő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.