Egyre több halálos fenyegetést kap a vérfertőző ikerpár, akinek megszületett első, közös gyermekük is

halálos fenyegetés házasság szerelem ikerpár gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kenyai származású ikerpár mindent feladtak a szerelmekükért, amiről úgy gondolják, hogy örökké fog tartani. 

TikTok videójában mondta el a nyilvánosságnak, hogy beleszeretett ikertestvérébe a Lexy néven regisztrált lány. Az oldalon arról is beszámolt, hogy szerelmüket már törvényes keretek között is megerősítették, nemrég összeházasodtak és megszületett első gyermekük.

A szerelmes ikerpár nagyon hasonlít egymásra Forrás:TikTok/lexy

Több videót is feltöltött a lány arról, ahogyan egy férfival csókolozik, többször feltűnik a felvételeken újszülött kislányuk is - írja a Daily Star.

A videók hatalmas felháborodást keltettek, a kenyai származású pár többször kapott azóta halálos fenyegetést. Családjuk kitagadta őket és a barátaik is megszakították velük a kapcsolatot.

"Rájöttünk, hogy egymásnak szánt minket a sors. A szüleink és barátaink ezt elutasítják, megszakítottak velünk minden kapcsolatot, mert azt mondják, ez bűn. Ezért összeköltöztünk, és azóta is kitartunk egymás mellett. Szerelmünk erős, és remélem, örökké tart" - mondta Lexy az egyik videóban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.