Visszatért kislánya születése után Rókusfalvy Lili, de hiányoznak neki a gyerekei

Rókusfalvy Lili anya munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszaült édesapja, Rókusfalvy Pál mellé a műsorvezetői székbe Rókusfalvy Lili kislánya születése után. Bevallotta, jól esik neki a munka, de azért hiányoznak a gyerekei.

Újra munkába állt a babázás után, ismét édesapjával vezeti a Családi kör című magazinműsort, ami már nagyon hiányzott neki, de azért furcsa érzés volt elszakadni a gyerekektől.

Rókusfalvy Lili újra műsort vezet édesapjával. Forrás: MTVA/Zih Zsolt

„Szuper érzés volt visszatérni a Családi körbe! A csapat hihetetlen szeretettel várt és jó volt így is családi körben lenni. Apával is nagyon hiányzott már a közös munka: ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Jó érzés volt, hogy neki is hiányoztam arról a kanapéról. A beszélgetések pedig beszippantottak.
Az egyik téma a késői gyerekvállalás volt, ahol azt hiszem egyszer hangosan fel is sóhajtottam, hogy 'jaj de hiányoznak a gyerekeim'. Ez csak úgy kiszakadt belőlem, mivel most volt az első olyan alkalom, hogy pár órára elszakadtam a picitől. Persze, tudtam, hogy jó kezekben van, hiszen az apukája vigyázott rá"- mesélte a sztár a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.