Ryan Reynoldsot elnyomják otthon a nők?

Forrás: Getty Images/Mike Coppola -
család Blake Lively Ryan Reynolds gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész négy nővel él együtt, így nem sok beleszólása van otthon a dolgokba. Ryan Reynolds nincs hozzászokva ennyi nőhöz, ő ugyanis fiús családból jön. Bevallotta, egy hosszú nap után néha muszáj egy kis ginnel lazítania.

Korábban el sem tudta volna képzelni, hogy négy nővel éljen együtt, most viszont nincs más választása Ryan Reynolds-nak. Ugyanis a gyönyörű színésznővel, Blake Livelyval három csodás kislányuk van: Betty, James és Inez.

Blake Lively és Ryan Reynolds három kislányt nevel. Forrás: Getty Images/Mike Coppola

A sztárpár nem szeretné, ha a lányok ideje korán belecsöppennének a filmvilágba, ezért nem engedik sehol sem szerepelni a lányokat. Ám amikor sokat utaznak mindketten a forgatások miatt, mindig magukkal viszik őket.

Ryan nem tagadja, nem könnyű ennyi nővel, főleg mivel neki három fiú testvére van, így még mindig szoknia kell a hatalmas női energiákat, és sok szava nincs otthon – írta a Best Magazin.

„Amikor azzal kezdődik a reggel, hogy rózsaszínű selyempapírokból báli ruhát csinálok a gyerekeknek, akkor azért este kell valami levezetésnek" – utal itt arra viccesen, hogy saját márkás ginje sokat segít neki a lazításban. Viszont mindezek ellenére a pár még több gyereket tervez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.