Émelyegve kellett végigvonulnia a kifutón az állapotos modellnek

Forrás: Getty Images/Taylor Hill -
Gigi Hadid terhesség anya rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éppen a tavaszi párizsi divathéten tudta meg, hogy állapotos Gigi Hadid, és egyáltalán nem volt könnyű dolga. Ugyanis már másnap komoly rosszullét fogta el, így lépett színpadra a Tom Ford-show-n.

Tavaly szeptemberben adott életet első babájának Gigi Hadid. A szupermodell a Twitteren válaszolt a terhességével és a picivel kapcsolatos kérdésekre.

Kiderült, tavasszal a párizsi divathéten tudta meg hogy állapotos.
„Egy nappal a Tom Ford-show előtt derült ki, hogy állapotos vagyok. Másnap pedig már borzasztóan émelyegtem a színfalak mögött" – árulta el a szupermodell.

Gigi Hadid rosszullétekkel küszködve vonult végig a kifutón amikor terhes volt. Forrás: Getty Images/Taylor Hill

Szerencsére hamar talált megoldást a problémára: rájött, ha szinte folyamatosan eszik, akkor elkerülheti a rosszulléteket. Édesanyja ezért minden nap csomagolt egy rakat ételt a bemutatókra.

Gigi azt is elárulta, iszonyúan kívánta az extra krémsajtos bagelt és a tripla csokis brownie-t. Reggelire mindig kovászolt kenyérből készült pirítóst és olivás, paradicsomos salátát evett sóval, borssal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.