Alig ért haza nyaralásából a kétgyermekes édesanya, Vasvári Vivien, máris egy új projektbe fogott bele, felújítja lakását, ahol a gyerkemeivel közösen él.

Vasvári Vivien nemrég ért haza arubai vakációjából, ahova egy tízfős társasággal indult útnak. A szőke szépség nyugodt szívvel indult útnak, hiszen jó kezekben hagyta itthon csemetéit, Arianát és Edwardot. Az anyukája és a gyerekek apukái vigyáztak a kicsikre, akik persze hiányoztak neki, és aggódott is értük, de mivel rengeteget dolgozik, neki is szüksége van a kikapcsolódásra.

A jól megérdemelt pihenés után azonban kemény fába vágta a fejszéjét, ugyanis lakás felújításba kezdett. Vivi tavaly költözött vissza gyermekeivel 55 négyzetméteres lakásába, amit most szakemberek segítségével kicsit átalakít.

"Elérkezett az idő egy nagyobb felújításnak. Tavasszal a fürdőszobát alakíttattam át és cseréltettem le az összes szanitert, most pedig átalakítom a lakást és lecseréltetem a konyhát" - mesélte Vivi a Blikknek.

A felújítás során feleslegessé vált holmikat, elemeket azonban nem dobja ki az édesanya, hanem rászoruló családoknak ajándékozza.

"A tavaszi fürdőszoba felújításhoz hasonlóan nálam semmi sem megy a konténerbe,én nem dobok ki semmit, hanem felajánlom a kibontott elemeket olyan rászoruló családoknak, akik nem tudnák megvenni ezeket a dolgokat, viszont nagy szükségük lenne rá" - fogalmazott Vivi.

Miközben folyik a munka a lakásban, Vivi gyermekei a nagymamájuknál töltik az éjszakákat.

"Szerencsére anyukám is itt lakik a lakóparkban és éjszaka nála alszanak a gyerekek. Az én hálószobámat nem érinti a felújítás, emiatt én otthon alszom, de a gyerekeknek ilyenkor jobb édesanyámnál, mint itt a nagy felfordulásban. Nagy szerencsém van, hogy anyu ennyire közel lakik és bármikor számíthatok rá, csakúgy, mint testvéremre és a gyermekeim apukáira, akik szintén szívesen segítenek a gyerekek körüli teendőkben" - nyilatkozta Vasvári Vivi.