Gyűlölködők teszik tönkre Dér Heni életének legszebb szakaszát: pert fontolgat

komment social bullying szülés kismamajóga Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nagyon jól viseli az áldott állapotot, ebben az időszakban a mozgással sem hagy fel. Dér Heni most kismama jógával tartja karban a testét.

Szinte szárnyal a boldogságtól Dér Heni, aki első gyermekével a 25. hétbe lépett. Az énekesnő már alig várja, hogy édesanya legyen, de addig is kiélvezi a várandósságát. „Nagyon jól viselem a terhességet, sokat edzek, mozgok. Persze ez most egészen másfajta mozgás, nem a 20 kg-os súlyokat emelgetem, hanem kismama jógázom. Megnyújtom az izmaim, amire szükség is van, hiszen a pocak növekedése miatt máshova terhelek. Így gyakrabban áll be a derekam, de ezt leszámítva minden a legnagyobb rendben" – mondta az énekesnő, akinek boldogságát nem mindenki osztja.

Forrás: LifeTV

Közösségi oldalait ugyanis időről időre elárasztják a gyűlölködő kommentek. Ezért úgy döntött, jogi útra tereli a legfelkavaróbbakat. „Nem úgy terveztem, hogy ezzel kell majd foglalkoznom életem legszebb és legboldogabb időszakában, de olyan kommenteket is kapok, amelyeket el kell kezdeni komolyan venni. Az én és a gyermekem halálát kívánják, szidják az édesanyámat és egyre csak jönnek a gyűlölködő, nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulások. Mindenkinek lehet véleménye, de nem így, ilyen formában, stílusban! Utánajártam mit lehet tenni, ismerem már a jogi utat. Most lementem az ilyen jellegű kommenteket, majd törlöm és tiltom az illetőt. Gyűjtöm ezeket a megnyilvánulásokat és ha végleg betelt a pohár jogi útra terelem a dolgot. Muszáj foglalkozni ezzel a problémával, a social bullying létező jelenség, mindenkit érinthet! Bízom benne, hogy ha most megpróbálunk megálljt! parancsolni ennek, akkor sikerül visszaszorítani mindezt" – tette hozzá a Sláger Reggel műsorvezetőinek Dér Heni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.