Köllő Babett a valóságshow-król: "Szomorú, hogy a fiatalok ebben szocializálódnak"

Ganxsta Zolee nők Köllő Babett valóságshow Life TV Bréking férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bréking legújabb évadának egyik adásában a valóságshow-król esik szó, azon belül is arról, hogy milyen hatással vannak az ilyen jellegű tartalmak a fiatalokra, azon belül is a nők férfiakhoz fűződő viszonyára. A témában Köllő Babett és Ganxsta Zolee is kifejtette a véleményét. 

A Life TV-n futó Bréking című műsor legújabb adásában a valóságshow-król esik szó, amely kapcsán Köllő Babett úgy gondolja, hogy a mai fiatalokra, különösen a nőkre abszolút nincsen jó hatással, mivel a valóságshow-kban látható magatartás miatt a gyengébbik nemnek elfogadott példa lesz, hogy megalázkodjanak a férfiaknak.

Köllő Babett szerint nincs jó hatással a fiatalokra a valóságshow-kban látott viselkedés Forrás: TV2

Berki Krisztián szerint akár Ganxsta Zolee is felléphetne a valóságshow-kban látható kapcsolati erőszak ellen, akár arcul csapni a szereplő srácokat egy atyai pofonnal.

"Nagyon szívesen bemegyek, bármikor" - jelentette ki Zolee.

A Bréking hétfő este 22.00 órakor látható a LifeTV-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.