Hajlakk helyett ragasztóval kente be a haját a fiatal lány, nem tud szabadulni tőle - Videó

Hajlakk haj videó ragasztó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas hibát követett el a brit Tessica Brown, aki hajlakk hiányában ragasztóval fixálta az elkészült frizuráját. Nem sokkal később nagyon megbánta a döntését.

Egy hónappal ezelőtt óriási baklövést követett el Tessica Brown, aki hajára hajlakk helyett ragasztóspray-t fújt. A ragasztót azóta sem tudja kimosni a hajából, pedig azóta már többször, többféle samponnal kísérletezett.

"Amikor megcsináltam a hajamat, egy kis hajlakkal akartam befejezni, de mivel elfogyott, ezért ragasztóspray-t használtam. Rossz, rossz, nagyon rossz ötlet volt"

- magyarázta a lány videójában.

A követőitől azóta több tanácsot is kapott, miként szabadulhatna meg a ragasztótól, sőt, még a termék gyártója is írt neki, hogy próbálja meg alkoholos vízzel leöblíteni a haját. Ezzel talán hosszú idő után ledobja a haja a ragasztót, azonban a hajszerkezete így is károsodni fog - írja a The Sun.

A lány végső elkeseredettségében orvoshoz fordult, amiről szintén töltött fel egy videó a közösségi oldalára. Azt azonban nem tudni, hogy a kapott termékek hatásosnak bizonyultak-e.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.