Felfoghatatlan: 25 év házasság után elválik feleségétől Kovács Áron

Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea -
vita házasság válság válás szerelem Kovács Áron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly döntést hozott Kovács Áron, huszonöt év után, kilép a házasságából. 

Áron és felesése mindennél jobban meg szerették volna menteni a kapcsolatukat, de sajnos nem sikerült. Számos hullámvölgy után úgy döntöttek, hogy beadják a válópert.

Huszonöt éve ismerkedtek meg és kilenc évvel később álltak oltár elé. A pár sosem tagadta hogy alapvetően sok mindenben különböznek, az erős érzelmek mindent felülírtak - írta a Blikk.

Két gyermek született, a 14 éves Máté és a 7 éves Luca, akik miatt igyekeznek békében, a lehető legszebben rendezni a házasságuk felbontását.

Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea

„Nagy sebeket okoztam a páromnak, megbántottam a hiúságában, mondhatni alapos munkát végeztem. Viszont nagyon bízunk benne, hogy megmenthető a dolog, szeretnénk megtalálni az egymáshoz vezető utat"

– mondta évekkel ezelőtt Áron, amikor először került veszélybe a kapcsolatuk.

A rádiós akkor arról is beszélt, hogy a felesége mellett más nőket is megkíván, és azt sem tagadta, hogy komoly viharokat kellett túlélniük a kapcsolatukban. Úgy tűnik, hogy ezek a viharok most véglet elszakították őket egymástól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.