édesanya Hódi Pamela terhesség influencer otthon család sztár lakás kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A második gyermekével várandós gyönyörű influenszer mami, végre elfoglalhatta újépítésű lakását. Hódi Pamela nem titkolja, hogy terhes pocakkal bizony megterhelő volt a költözés.

Az édesanya Instagram posztjában számolt be arról, hogy ugyan leszakadnak a lábai a fáradtságtól, végre saját otthonukban ébredhet a szerelmével, és kislányával Natival. Pami azt is elárulta, hogy megkönnyezték a költözés utáni megható pillanatokat.

A Mi Valentin napunk❤️ Leszakadnak a lábaink, a derekunk a mindenünk ,3 napja "koszosak" vagyunk de semmi nem számít hisz 3 húzós nap után végre a tisztaságban és a rendben hajtjuk álomra a fejünket az új otthonunkban❤️ első nap sírtunk, mert meghatódtunk, második nap szó szerint bedőltünk az ágyba, ma pedig megfőztem Mindenki kedvencét és egy közös kis családi filmezéssel zárjuk a mai megint csak húzós napot

- írta a poszt alá a boldog kismama.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.