Egy dologban nem ért egyet Jellinek Tina és kisebbik gyermeke

Forrás: Spotlight Media -
Jellinek Tina család rendrakás Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupán egyetlen dolog van, amiben Tina és kisebbik gyermeke nem értenek egyet. Ez pedig nem más, mint a játékbabák helye.

Szinte egész nap lót-fut családi otthonukban Tina, aki példásan vezeti a háztartást: főz, mos, takarít és rendet tart, amennyire csak tud. Nincs könnyű dolga, hiszen férje, Emilio hajlamos szétszórni a dolgait.

Jellinek Tina sokat vitázik lányával a rendrakásról Forrás: Spotlight Media

Vivi most a farsangra készült, a többiekkel megbeszélték, hogy ki, minek öltözik be. Eddig nem a tipikus, „lányos" jelmezeket választotta, hiszen volt már boszorkány és Sikoly-álarcos is. Idén viszont jótündér szeretett volna lenni. Így még több játékbaba került elő, hogy inspirálódjon a jelmezhez. Nincs ezzel baj, de muszáj rendet rakni a szobájában, ez azonban nem megy könnyen. Mindennek meghatározott helye van, nem mindegy, hogy melyik baba, melyik házban, kastélyban vagy polcon „lakik". Ha gondolok egyet és én máshova pakolom, mint amit Vivi megszokott, kitör a "háború", úgyhogy a béke érdekében inkább együtt teszünk rendet" – mondta Tina a SlágerTV-n látható Drága családomban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.