Tóth Vera nagy döntésre határozta el magát: szeretne húga nyomdokába lépni és családot alapítani.

Tóth Vera az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában mesélt arról, hogy párjával, Pauli Zoltánnal készen állnak a családalapításra - írja az nlc.

Két éve van egy párom, aki nagyon cuki. Gasztroszakember, borász. Az a sztori, amiben a legnagyobb hedonizmus tud lenni. Hiszen egy éppen fogyózó énekesnő egy nagyon jól főző férfi mellett találja meg magát" - humorizált Vera.

A pár Karácsonykor ismerte meg egymást. Vera épp a családjával töltötte a szentestét, majd másnap a barátaival a Bazilikánál sétálgattak, ahol belefutottak Zoliba. A többi pedig már történelem. 

Tóth Vera párjával, Pauli ZoltánnalForrás: instagram.com/chainespain/

Vera most azt tervezi, hogy húgához közelebb költözik, hogy tudjon segíteni Gabinak illetve ő is tudja gyakorolni a babázást. Úgy érzi, hogy eljött az a pont az életében, amikor szeretne babát vállalni.

Én is szeretnék anyuka lenni nemsokára. Jövő héten leszek 36 éves, úgy érzem, most kezdek el megérni erre. Most alakul úgy az életem, meg az egész rendszer benne... Az edzőm megnyugtatott, hogy a terhességem alatt is végig fog asszisztálni. (...) Dolgozunk az ügyön régóta. Szabad utat kapott a dolog, várjuk szeretettel ezt a kis csöppséget" – árulta el az énekesnő.