Exatlon Hungary Dominika mélypont párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kocsis Lilkó ugyan kimondottan kiemelkedő teljesítményt nyújt a pályákon, gyakran előfordul vele, hogy elfogynak a lelki erőforrásai.

Lilkónak nagyon sokat köszönhet a csapata, hiszen remekül teljesít a futamokon. De ezzel együtt az is többször előfordult már, hogy társainak kellett lelket önteniük a lányba. Ugyanis a tizenháromszoros showtánc-világbajnok már nagyon hiányolja a családját és a barátait, de a megígérte szeretteinek, hogy a végsőkig kitart.

exatlon Kocsis Lili Forrás: TV2

„Nem mondanám, hogy megviselt a párbaj, inkább az volt rám hatással, hogy megérintett annak a szele: ismét találkozhatok a szeretteimmel, és ezért nehéz újra visszarázódni a játékba. Danival leültem beszélgetni erről, és éppen azt mesélte, hogy vele is ugyanígy volt, amikor párbajra kényszerült. Viszont tudom, hogy ő is átlendült ezen a holtponton, viszonylag könnyedén, úgyhogy nekem sem jelenthet problémát, és igyekszem ebből erőt meríteni"

– mondta Kocsis Lilkó az nlc-nek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.