Medveczky Ilona kifakadt: "Az, hogy igénytelen, aszott múmiának állítottak be, valóságos sokként ért"

Forrás: Polyak Attila -
Medveczky Ilona fiatalság idős kor vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medveczky Ilona nemrégiben a Halhatatlanok Társulatának tagjává vált, ami számára hatalmas elismerés. Élete során számtalan megaláztatás, bántás érte, de ő nagyon büszke arra, amit szakmailag elért.

Medveczky Ilona a mai napon tölti be 80. életévét. A revü királynője rendkívül jól tartja magát, a szakmájához mindig is hozzátartozott, hogy kifogástalan legyen a külseje. Ezért is esett neki nagyon rosszul, hogy egy tévés paródiában múmiának ábrázolták őt. Bár a művésznő szereti a humort, ezt egyáltalán nem találta se viccesnek, se túl intelligensnek.

Medveczky Ilona Forrás: Polyak Attila

A művésznő nem hagyja, hogy elrontsák a születésnapját. Nagyon aktív hete van, a barátai különböző programokat találtak ki számára, hogy méltó módon megünnepeljék a születésnapját. Ilona is azok közé tartozik, akik számot vetnek ilyenkor az életükkel. A művésznő nem bán semmit, csak a fiatalságát sajnálja. Egyetlen terve maradt, hogy befejezze a házát, még a tetőtér befejezésre vár.

- nyilatkozott Medveczky Ilona.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.