Ambrus Attila az édesapjáról „Úgy volt vele, ha őt verték, akkor engem is verni kell”

Forrás: Art Nouveau Kiadó -
Viszkis Ambrus Attila apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila őszintén mesélt arról, hogy azért ítélte a bíróság anno az édesapjának, mert az lefizette az egész falut, és mindenki az édesanyja ellen vallott. Ám apja nagyon kemény volt vele, nem sok szeretetet kapott tőle.

A Viszkist 1,5 évesen ítélte a bíróság az édesapjának, ami szerinte – főleg akkoriban – teljesen abszurd volt. A Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban elmondta, mindez azért volt lehetséges, mert apja lefizette a falubelieket, hogy az édesanyja ellen valljanak. A férfi villanyszerelőként dolgozott, és azokban az időkben nagy befolyása volt a településen, ráadásul kicsit féltek is tőle.

Ambrus Attila őszintén mesélt édesapjáról. Forrás: Art Nouveau Kiadó

Ambrus Attila elmondta, nem azért tette, mert szerette őt, neki ez presztizskérdés volt.
„Az én nagyapám, akit nem ismertem, az egy nagyon poroszos ember volt, apámat is nagyon szigorúan fogta, és apám ugyanezt a mintát követte. Úgy volt vele, ha őt verték, akkor engem is verni kell. Ráadásul három évig tengerészgyalogos volt, ott is nagyon kemény kiképzésben részesült" – vallotta be a Viszkis Hajdú Péternek.

További részletek péntek este a Life TV műsorán, 22:00-tól az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.