Nem túl eredeti: így kezdődött az álompár, Shakira és Piqué kapcsolata

Forrás: EPA -
házasság Shakira sms Pique szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig izgalmas arról olvasni, hogy egy sztárpár tagjai hogyan találtak egymásra. Piqué most elmesélte, hogyan ismerkedett meg a nála 10 évvel idősebb Shakirával.

Több mint tíz éve ismerkedett össze Shakira és Gérard Piqué. A pár Madridban találkozott először, ahol Shakirával a Dél-afrikai világbajnokság címadó dalát, a "Waka Waka" videóklipjét vették fel. Piqué itt ragadta meg az alkalmat először és kérte el a popsztár számát - írja a Bors.

A nagy szerelem végül egy SMS-sel kezdődött. Mivel Shakira előbb érkezett a VB helyszínére, Piqué rárírt, hogy milyen az idő.

- mesélt Piqué megismerkedésünk történetéről.

Piqué és Shakira, az álompár Forrás: EPA

A focista aztán rájött, hogy a hosszú válasz valószínűleg annak köszönhető, hogy felkeltette az énekesnő érdeklődését és innentől fogva folyamatosan üzeneteket váltottak. Az egyetlen esély a találkozásra azonban az volt, hogy bejussanak a döntőbe, hisz ott lépett fel Shakira.

A pár a 10 év korkülönbség ellenére azóta is boldogan él, két gyermekük is született, Milan és Sasha. Shakira, aki idén töltötte be 44. életévét legalább 10 évet letagadhatna, továbbra is eszméletlenül dögös.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.