járvány párkapcsolat Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Instagram-posztban fejtette ki Tóth Vera, hogy nincsenek könnyű helyzetben mostanság a párjával, de igyekeznek pozitívan, humorral felfogni mindent.

Tóth Vera szerint a vendéglátós és a szórakoztatóiparos nem éppen szerencsés párosítás, pláne ezekben a nehéz időkben. Ám ő és párja igyekeznek mindent humorral felfogni.

„Kemény páros manapság egy szórakoztatóiparos és egy vendéglátós. Gyilok a köbön! A sors a vicceskedő kedvét rajtunk tölti ki, csak azt nem tudja, hogy mi ezen már csak nevetni tudunk. Miért? Mert úgy is rendben lesz minden. Csalánba nem csap a devla, mondtam mindig, bàr ilyen közmondás nincs, ez csak olyan 'Tótos' beszólás" – írta Instagram-posztjában az énekesnő.

Vera szerint most minden átértékelődött, és a legfontosabb az egészség, és hogy a szeretteink mellettünk legyenek.

„Tudjátok mi a lényeg? Hogy ma felébredtünk, kinyithattuk a szemünket, megölelhettük egymást, megláthattuk a tavasz első jeleit és megvan még az egészségünk is. Átértékelődött, mi a fontos, hogy is van az egész létünk összerakva. A kis kockák kirakósjátéka közben pedig szeretettel gondolunk azokra, akik most betegek és félnek egy kórházi ágyon, vagy arra, aki éppen gyógyítja őket. Semmi nem számít, csak, hogy még élünk, hogy az utolsó szusszanatunkig kitartunk és mindent megoldunk..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.