Tóth Vera megmutatta, mivel tölti az idejét egy unatkozó, vidékre szegődött művésznő - Videó

videó főzés vidéki élet Tóth Vera ravioli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit tehet egy koronavírus idején koncert nélkül maradt énekesnő? Hát raviolit gyárt!

Tóth Verának nem könnyű a helyzete, szinte egyáltalán nincs munkája az énekesnőnek a koronavírus - járvány miatt. Vera azért nem esik kétségbe, igyekszik feltalálni magát. Most éppen azt mutatta meg rajongóinak Instagram oldalán, hogyan próbál az esélytelenek teljes nyugalmával túrós-szalonnás raviolit gyártani.

Követői imádták a rövid kis videót és elárasztották kedves kommentekkel:

"Erre mondják, hogy ég a keze alatt a munka!...meg, hogy Hinnye de tüzes egy menyecske!...Azt a tapolcai, seprűn lovagoló, boszorkányos mindenségit!"

"Ha kész vagy, szólj, ilyen ügyes kezekre nálunk is szükség van. Fantasztikus, milyen sokoldalú vagy" - áradoztak a rajongók.

Nem elég, hogy Verának alig van mostanában munkája, még amiatt is támadták, amiért egy szépségápolási márka arca lett. Az éneskőt azonban nem kell félteni, egy fotóval vágott vissza a gyűlölködőknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.