Kökény Attila meghozta a döntést, nem akar már így élni

Forrás: Facebook/Kökény Attila hivatalos oldala -
Kökény Attila alkohol döntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes hosszú idő után úgy döntött, hogy leteszi az alkoholt. Kökény Attila bevallotta, heti egyszer biztosan berúgott, de úgy érzi, nem folytathatja így tovább.

Komoly lépésre szánta rá magát Kökény Attila. Az énekes nem vetette meg az italt sőt, heti egyszer általában a pohár fenekére nézett. Ám most elhatározta, leteszi az alkoholt.

„Megfogadtam, hogy nem iszom! Eleget rosszalkodtam, már nem akarok úgy élni, mint egy húszéves. Nem is áll jól ebben a korban. A 46-ot töltöm áprilisban, és sokáig szeretnék még az unokákkal lenni" – árulta el a HOT! magazinnak az énekes.

Kökény Attila úgy döntött, leteszi az alkoholt. Forrás: Facebook/Kökény Attila hivatalos oldala

Kökény Attila bevallotta, korábban gyakorlatilag minden hétvégén ivott, ám utána napokig rosszul volt. Úgy érzi, ennek véget kellett vetnie.

„Benőtt a fejem lágya, és új ember lettem. Míg korábban egy üveg whiskyt is meg tudtam inni egyszerre, sőt minden hétvégén berúgtam, észrevettem, hogy már nem bírom. Egy-egy ivászat után, három-négy napig is rosszul voltam. Aztán egyszer belül megszólalt egy hang: Atti fejezd be!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.