Felrobbantotta az internetet a légitársaságok táncos videója: egy kis boldogság a világjárvány idején

Forrás: Shutterstock -
légitársaság kihívás videó tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2020-as év legjobb táncos kihívása a dél-afrikai DJ Master KG és Nomcedo Jerusalema című dala. A táncos kihíváshoz most légitársaságok is csatlakoztak, örömtáncuk pedig bejárta az egész világot.

Az Austrian Airlines, az Air Baltic, az Air Madagascar, az Eurowings és a Viva Air csak néhány olyan légitársaság, amely részt vett a táncos kihívásban repülőtéri személyzetével, a földi személyzettel, a légiutas-kísérőkkel és a pilótákkal - írja a Ukaviation.news.

Ha már korlátozottabbak most a repülési lehetőségek, legalább a kanapéról élvezhetjük a kihívásban résztvevő légitársaságok örömtáncát. A kihívásban, mely bejárta az egész világot, rengetegen vettek eddig részt, többek között kórházi dolgozók és apácák is. A kihívás célja, hogy a boldogságot megmutassa, még a világjárvány kellős közepette is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.