Debreczeni Zita őszinte vallomása: "Van bennem sérelem"

Forrás:TV2 -
család szeretet Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zita nehezen beszél az érzéseiről. Ennek leginkább az az oka, hogy fura a kapcsolata a családjával és édesapja is nagyon keményen nevelte. 

A Mondd el Tatár Csilla Extrában Debreczeni Zita arról mesélt, hogy édesapja egy földön járó, kemény embernek nevelte. Ennek van jó oldala is, viszont megvan a hátulütője is, hisz nem lett egy lelkizős ember. Míg férje, Gianni tele van szeretettel és könnyen beszél érzéseiről, neki ez mindig is nehezen ment - írja a Bors.

Debreczeni Zita Forrás:TV2

Ő mindig inkább fiús lány volt: focizott, karatézott, szerinte ezért is van, hogy végül fiúgyermekkel áldotta meg az élet, akivel kölcsönösen szerelmesek egymásba. Zita azt is elárulta a músorban, hogy családjával nem túl jó a kapcsolata, ritkán jár haza, édesanyjával és két bátyjával alig beszél, kölcsönösen sok bennük a sérelem.

Fura a családunk, ezért mondom azt, hogy az egyik oldalról a Jóisten elvett, a másikról pedig kaptam egy nagyon szép saját családot"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.