Heti holdnaptár (április 5-11.): ki kell hozni a pillanatnyi lehetőségekből a legtöbbet

ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész hetet a hold fogyása határozza meg, jellemző lesz az energiátlanság, itt-ott akár a kedvetlenség is felütheti a fejét, de viták kirobbanására is fel kell készülni. Újholdat csak április 12-én köszönthetünk, így addig is okosan kell bánni azzal, amit már megszereztünk, aminek már a birtokában vagyunk. A hét végére már érezhetünk némi enyhülést, de a munkanapok során nehezebben haladunk aktuális céljaink felé. Habár sok esetben tapasztalható, hogy számos régebbi tevékenységnek most lesz meg a gyümölcse,  ez nem mindenki esetében igaz. Gyakorlatilag az a feladat, hogy ki kell hozni a pillanatnyi lehetőségekből a legtöbbet úgy, hogy igent mondunk az ismeretlen utak felfedezésére. Új dologba is kezdhetünk, de nem kell kapkodni.

2021. április 5., hétfő a ♒ben (Fogyó hold, Vízöntő)

Ismerjük fel ezen a napon, mi az igazán fontos számunkra, s ennek megfelelően tegyük le a terheinket és vállaljunk fel új dolgot. Romboljuk le a régit, ne legyünk restek tervezésbe fogni.

2021. április 6., kedd a ♒ben (Fogyó hold, Vízöntő)

Törekedj a békére! Akkor is, ha valaki fogást akar rajtad találni. Ezen a napon nem az a kérdés, kinek van igaza, sokkalta inkább az, hogy képes vagy-e csendben maradni és tanulni az adott helyzetből.

2021. április 7., szerda a ♓ban (Fogyó hold, Halak)

Az elmúlt napok és hetek különféle tapasztalatainak összegzésére jó nap. Azt használjuk aktuális feladataink megoldásához, ami már a birtokunkban van, akár anyagi vagy szellemi szempontból. Ne kérjünk kölcsön semmit!

2021. április 8., csütörtök a ♓ban (Fogyó hold, Halak)

Bonyolult, nehézkes, leterhelő nap, de a kapkodást el kell kerülni, különben veszteséget okozunk magunknak. Az, hogy ez utóbbi anyagi, szellemi vagy időveszteség, teljesen lényegtelen. Lassan járj, tovább érsz!

2021. április 9., péntek a ♓ban (Fogyó hold, Halak)

Ne ma vágjunk új dologba, de feltétlenül örüljünk annak, amit a hét eddigi napjain elértünk. A kicsit is emeljük fel, ne kergessünk illúziókat. Ha jön egy jó ajánlat, kérjünk pár nap haladékot, hogy tisztán és pontosan láthassuk a lehetőségeinket.

2021. április 10., szombat a ♈ban (Fogyó hold, Kos)

Amire gondolsz, amire vágysz, pontosan az fog történni, ám ezt csak ennek a tézisnek az alkalmazásával tudod elérni: Két pont között legrövidebb út az egyenes! Hát légy okos és tudatos!

2021. április 11., vasárnap a ♈ban (Fogyó hold, Kos)

Mozgás, természetjárás, barátkozás, beszélgetés, eszmecsere erősen javallott. Érezzük jól magunkat, ha szűkek a lehetőségek, akkor is találjunk valami új örömforrást magunknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.