Képtelen feldolgozni édesapja halálát Udvaros Dorottya

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Udvaros Béla színésznő színház gyász színész Udvaros Dorottya apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő tavaly veszítette el a 95 évesen elhunyt édesapját, aki legnagyobb szakmai tanácsadója is volt.

Udvaros Dorottya a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő a tavalyi évben veszítette el rendező édesapját, Udvaros Bélát.

Udvaros Dorottya Fotó: Polyák Attila - Origo

Dorottya bevallotta, hogy apja hiányát nem csak a magánéletében nehéz feldolgoznia, de úgy érzi, hogy a szakmai döntéseiben is egyedül maradt. Most, amikor rendezői tanácsra lenne szüksége nincs kihez fordulnia - írta a Blikk.

– Tavaly május 14-én halt meg édesapám, és soha nem került szóba közöttünk, hogy én rendezzek bármit. Soha nem volt erről szó. Milyen érdekes, hogy még nem telt el egy év sem, az élet ezt a lehetőséget adta nekem, és ő ezt nem láthatja. Nem kérdezhettem meg, hogy „apa, ilyenkor mit kell csinálni", amikor elbizonytalanodom. De mégis, annak ellenére, hogy ez először fordult velem elő életemben, nagyon örömteli volt az egész

– mesélte Udvaros Dorottya Rónai Egonnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.