Bonyolult párkapcsolatban él idősebb, kétgyermekes párjával Miló Viki, ezért nem is terveznek közös gyereket - írta meg a Story magazin.

Mint arról korábban írtunk, régóta harcol bőrrákkal az egykori ökölvívó. Úgy fest, az amazon győzött a gyilkos kórral szemben, de magánélete újabb kihívások elé állítja.

Az élsportot 10 éve abbahagyó Viki lassan két éve él se vele, se nélküle kapcsolatban nála idősebb szerelmével.

"Megszoktam az egyedüllétet, és bár jelenleg épp együtt vagyunk a párommal – akivel nagyon szeretjük is egymást –, de korábban már többször is szakítottunk, mert nem tudtunk mit kezdeni azzal, hogy más fázisában tart az életünk. Ő nálam valamivel idősebb, 20 éve elvált, felnőtt gyerekei vannak, és elképzelhetetlen a számára, hogy hozzám és a 8 kutyámhoz költözzön, mint ahogy én sem megyek őhozzá. Magyarán nem igazán van jövőképünk – de mégis ragaszkodunk egymáshoz, és hagyjuk magunkat sodródni, mert sosem lehet tudni. Emellett igyekszünk megélni a jelent, és mindketten dolgozunk azért, hogy működjön, ami köztünk van. Közös gyermekről viszont nem álmodozom. 42 éves vagyok, és letettem arról, hogy valaha is anya legyek" – vallotta be a sztármagazinnak Miló Viki.