Szörnyű időszakon van túl Miló Viki: kiújult a bőrrákja

Forrás: tv2 -
bőrrák kiújulás Miló Viki bokszoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan korábban mi is beszámoltunk róla, nehéz időszakot vészelt ált Miló Viki, nemrég pedig kiderült, hogy decemberben a bőrrákja is kiújult.

A világbajnok bokszoló, Miló Viktória nem élete legboldogabb időszakát éli. Tavaly, a járvány első hulláma idején a szerelem és a munka is kicsúszott a kezei közül, eleinte fogalma nem volt, hogy mihez kezd az életével.

"Megjártam a poklok poklát. A járvány kirobbanása előtt Macedóniában voltam egy versenyen
a kutyáimmal, ahol az összes pénzemet feléltem. Mivel az edzéseimet nem tudtam megtartani, így nem volt bevételem. Borzasztóan aggódtam, hogyan fogok megélni, és ellátni a kutyáimat. Elkezdtem munkát keresni: jelentkeztem a postára is, de nem vettek fel, azt mondták, túlképzett vagyok. Hirtelen mindent elveszítettem. Szerelem és bevételi forrás nélkül maradtam, magányosnak éreztem magam, de elhatároztam, hogy felállok a padlóról" - nyiltkozta korábban a sportoló.

Később azonban sikerült összeszednie magát, néhány kilótól is megszabadult, majd mikor azt érezte, végre újra sínen van az élete, rossz hírt kapott.

"Sajnos decemberben megint előjött a bőrrákom, és a zsírt, cukrot vissza kellett venni. Egy hathetes kezelésen vagyok túl, most nem egy plasztikai sebész vágta ki, hanem egy gyógyszeres kezelésen voltam. Ez a fajta szerencsére csak 1 százalékban okoz áttétet, el kell távolítani. (...) Már tudom magamnak diagnosztizálni, de az elsőt úgy vettem észre, a mellkasomon volt egy piros folt"

- mesélte egy reggeli műsorban Viki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.