Várkonyi András megrázó vallomása: "Elvesztettem a lányomat, az öcsémet és az apámat"

halál veszteség Várkonyi András Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi András, a Barátok közt Vili bácsija őszintén vallott veszteségeiről a LifeTV Ébredj velünk extrában.

Ahogy azt korábban megírtuk, Várkonyi András 3 évvel ezelőt vesztette el a lányát egy gyógyíthatatlan betegség következtében. A Barátok közt Vili bácsija azonban több ízben is megtapasztalta, mit jelent elengedni egy szerettünket, ugyanis már az öccse és az édesapja is elhunyt. Legnagyobb támasza és boldogságnak forrása a felesége, akivel 47 éve élnek boldog házasságban.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Erősen megbillentett az, hogy három éven belül elvesztettem a kislányomat, az öcsémet, az apámat, meg még a sorozatot is, ha úgy tetszik, mert ezt sem ünnepként éli meg az ember akárhogy próbáljuk ezt szépíteni. Az az igazság, hogy megkeményítettek ezek a dolgok. Úgy vagyok vele, hogy nem vagyok hajlandó elhagyni magam, és biztos, hogy ebben nagy segítség a feleségem is" - vallotta be András a műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.