1,1 milliárd forintért eladó a ház, ahol Agatha Christie híres krimijeit írta - Fotó

Forrás: savills.co.uk -
otthon Agatha Christie eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eladó az az oxfordshire-i ház, ahova 1934-ben költözött be Agatha Christie régész férjével. Az írónő itt élt és alkotott 1976-ig, amíg el nem hunyt. 

A jelenlegi tulajdonos "csodálatos családi otthonnak" írja le a házat. Az 5 hálószobás kőépület a Temze folyóra néz és egy kis kunyhó is tartozik hozzá. Gregor Kleinknecht és Karen Holterman éltek itt 20 éven át két gyermekükkel - adta hírül a BBC.

- nyilatkozta Mr. Kleinknecht, aki azt is elmondta, hogy amikor beköltöztek, nem voltak azzal tisztában, hogy ez a híres írőnő háza volt. Amikor azonban kiderült, kikerült a házra egy kék emléktábla.

A család nagyon szeretett itt lakni, most viszont szeretnének továbblépni, így eladóvá vált a különleges otthon, melynek értéke 1,1 milliárd forint.

Agatha Christie otthona 1934 és 1976 között Forrás: savills.co.uk

Eladó Agatha Christie egykori otthona Forrás: savills.co.uk

Agatha Christie egykori otthona Forrás: savills.co.uk

Agatha Christie egykori otthona Forrás: savills.co.uk

Agatha Christie rajongók figyelmébe ajánljuk, hogy május 1-jén 21 órakor startol az Epic Drama csatornán a legfrissebb Agatha Christie-sorozat 2. évada, az Agatha Christie Marple kisasszonya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.