Álhír volt, hogy már csak hónapjai vannak hátra a legendás komikus színésznek

Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP -
színész parkinson-kór Chevy Chase
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly felröppent a hír, hogy az egykori közkedvelt komikus színész, Chevy Chase Parkinson-kórral küzd és már csak hónapjai vannak hátra.

Egy évvel ezelőtt robbant be a hír, hogy Chevy Chase egészségügyi állapota egyre romlik, így barátai azt állították, hogy már csak hónapjai vannak hátra. Egy orvos, aki nem kezelte a színészt, azt állította, hogy valószínűleg Parkinson-kórról van szó, mivel a komikus remegett egy rendezvényen. Chase is poénkodott akkoriban a koráról és az egészségével kapcsolatban, ez is alátámasztotta, hogy biztosan haldoklik.

A Gossip Cop azonban utánanézett a dolognak és úgy tűnik, hogy Chevy Chase kiváló egészségnek örvend, nincsenek egészségügyi problémái, kizárólag a koronavírus miatt tűnt el egy időre, mint a legtöbb ember.

Chevy Chase Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

A haldoklásról szóló hír tehát kacsa volt. Igaz, a színész 5 hetet töltött kórházban az utóbbi időben, de nem Parkinson-kór miatt.

Ezzel Chevy Chase beléphet azon hírességek klubjába, akiknek már szintén halálhírét keltették. Ilyen volt Phil Collins, Cher, Angelina Jolie vagy éppen II. Erzsébet királynő. Szerencsére az ő esetükben sem voltak igazak a híresztelések.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.