Még nem kezdődött el a műsor, de Majka és Pápai Joci már nekimentek egymásnak

videó Majka Pápai Joci Sztárban sztár leszek! veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról már mi is beszámoltunk,  Majka a TV2 hamarosan induló tehetségkutatójában, a Sztárban sztár leszek!-ben, a mesterek között foglal majd helyet. Egyik jó barátja, Pápai Joci is az ítészek asztalánál ül majd, akivel már most sikerült összeszólalkoznia. 

Majka és Pápai Joci közös projektbe fogott, nemsokára mindketten beülnek a Sztárban sztár leszek! zsűriszékébe Köllő Babett és Tóth Gabi mellé.

A két fenegyerek régóta nagyon jó barátságot ápol egymással, mégis képesek bárhol összekapni. A felvételen is látható, hogy Majka nehezményezte, hogy Pápai Joci az ő nadrágjában ment el forgatni.

"Ma egy olyan gatyába jött forgatni, ami nekem otthonról eltűnt, amikor ottaludt. (...) Hozzád beszélek "dubaj hajú"

- kezdte Majka.

"Az elmúlt 2 évbe vagy 3 évbe, mióta hipersztár és az összes Eurovíziós Dalfesztiválon szerepelt, azóta háromszor tudott ott aludni nálam, lesz*rja a fejemet, viszont háromszor ottaludt és két ruhám tűnt el, csak mondom" - mondta a rapper.

"A ruhamániám sajnos mindent áthág" - vallotta be Joci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.