Felkavaró történet: netes zaklató fenyegette meg Tóth Verát

fenyegetés Tóth Vera kommentek közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Verának is van már bőven tapasztalata a közösségi média világáról, melyet még így is inkább áldásnak tart. Ettől függetlenül ha úgy alakul, minden szívfájdalom nélkül töröl egy kommentet.

Tóth Vera az Élhető Hazánkért Társadalmi Mozgalom panelbeszélgetésén mesélt a közösségi médiában szerzett pozitív és negatív tapasztalatairól - írja a Blikk.

- mondta az énekesnő, aki hideget és meleget is kapott követőitől, amikor megosztotta velük a koronavírussal és az oltással kapcsolatos véleményét és tapasztalatait. Vera azt szűrte le ebből az időszakból, hogy türelmes és nyugodtnak kell maradnia. Ha meg úgy alakul, azonnal törölni kell egy kommentet.

Tóth Vera Forrás: Tóth Vera/Instagram

Vera azt is elmesélte, hogy még régebben kapott egy fenyegető üzenetet egy férfitól, aki azt írta neki, hogy ott lesz a következő koncertje hangpróbájánál. Az énekesnő nagyon megijedt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.