Tóth Andi valóban Zámbó Jimmy rokona lenne? Itt a válasz!

Zámbó Árpy Zámbó Jimmy rokonság család Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi Zámbó Jimmy rokona lenne? Erről a meglepő összefüggésről beszélt a fiatal énekesnő néhány nappal ezelőtt, azóta pedig milliók kíváncsiak rá, hogy valóban fűzi-e rokoni szál Andit a királyhoz?

Zámbó Árpy szerint erre nincs esély, bár ő örülne neki, ha egy ilyen tehetséges fiatal hölgyet is a család tagjának tudhatna. Jimmy testvére a műsor után rögtön felhívta édesanyját, aki azt mondta, hogy még a szomszéd sem volt Tóth, így nem valószínű, hogy rokonok.

Andinak egyébként a nagymamája mesélte, hogy a rokonság apai ágon köthető Jimmyhez és a Zámbó családhoz, de ennél többre nem emlékszik az énekesnő. Árpy örülne, ha kiderülne, Tóth Andi valóban a család része, és mint mondja, Isten útjai kifürkészhetetlenek, így benne van a pakliban, hogy egy családfakutatás során kiderülne: Andi tényleg a Zámbó család tagja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.