Varga Izabella elárulta, mihez kezd a sorozat után

Forrás: Polyak Attila -
Varga Izabella sorozat karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csügged a színésznő, hogy lezárult egy korszak az életében. Varga Izabella tele van tervekkel, de egyelőre nagyon élvezi a nyugalmat is.

Varga Izabellának is el kellett búcsúznia a nagysikerű sorozattól, amelyben 23 évig szerepelt. A színésznő azonban egyáltalán nem szomorkodik, tele van tervekkel.

„Az eddigi életemben minden változás mindig tökéletesen volt időzítve, még akkor is, ha az abban a pillanatban nem volt nyilvánvaló. Ezekhez a tapasztalatokhoz nyúlok ilyenkor, és az újratervezés örömét keresem a helyzetekben. Lehetőséget kapunk arra, hogy leltározzunk. Van egy naplóm, amiben konkrétan leírom a céljaimat, mit szeretnék az adott napon, a héten, de akár az évben is elérni. Rangsorolom a listámon, mi a legfontosabb, mert így mindig tudom, hogy mi vár rám és minek kell beleférnie az életembe" – mesélte a színésznő a Blikknek.

Varga Izabella úgy érzi, eljött az ő ideje. Forrás: Polyak Attila

Varga Izabella most jutott el oda, ahová a legtöbben tavaly márciusban a járvány miatt: végre van ideje az otthoni dolgokra, és nem utolsó sorban önmagára. Ezt most nagyon élvezi, de már azt is várja, hogy visszatérhessen a színpadra.

"A kamerák előtt lenni számomra maga a szerelem, nyitott vagyok és várom a jövőbeli lehetőségeket. De amint felébred a színházi világ, a színpadi felkéréseimnek is szeretnék eleget tenni: mindig azt mondtam, hogy eljön még az én időm, és most úgy érzem, hogy valóban eljött."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.