Váltani kényszerült a Covid miatt: most az Északi-tengerben szolgál fel a magyar férfi

Sikersztori Északi-tenger karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi sikersztori Csernák Botond története, aki a koronavírus-járvány berobbanásakor mert nagyot álmodni és hatalmas fordulatot vett az élete.

Csernák Botond egy kis kávézót vezetett Budapesten, amikor szeptemberben, a második hullám következtében kénytelen volt váltani. Gondolt egy nagyot és egy különleges helyre adta be a pályázatát. Végül Norvégiába, a világ legszebb víz alatti éttermébe került, ahol teljesen mások a munkakörülmények, mint amit korábban megszokta. Boldogan járnak be az emberek dolgozni és igazi csapatmunkát végeznek - írja a Sonline.

- mesélte Botond, aki most már egy kis csapatot vezet és a „Chef de Rang" beosztásban dolgozik.A férfinek végig kell kóstolnia az étlapot, így olyan élőlényeket is evett már, amelyeknek nincs is magyar elnevezése.

- tette hozzá a kaposvári fiatalember, aki azóta újabb célt tűzött ki maga elé, legközelebb egy chicago-i három Michelin-csillagos étterem felé venné az irányt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.