örökbe fogadás baba videó anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal anyuka nehéz döntést hozott születendő gyerekével kapcsolatban miután hirtelen elhunyt a párja. Úgy döntött örökbe adja, de előtte megható üzenetet készített neki.

A 19 éves Hannah Mongie és párja csupán két hónapja ismerték egymást amikor kiderült, a lány állapotos. Először nagyon megrémültek, mivel csak rövid ideje voltak együtt. Ám amikor először meghallották a kicsi szívhangját, a félelem elszállt, és a helyét boldogság vette át. A pár nagyon várta a gyereküket, csakhogy szörnyű tragédia történt: a férfi hirtelen szívhalál következtében elhunyt.

Szerencsére Hannah talált is egy pár, akiknél biztonságban tudhatja a fiát, Emily és Brad Marshra bízta a babáját. A nő azóta szinte a legjobb barátnője lett, napi szinten beszélnek, és hagyták hogy Hannah rendezze be Taggart szobáját – írja a Today.

A fiatal anyuka egy megható videóüzenetet késztett fia részére az örökbefogadás előtt, amelyben elmondja, milyen nehéz volt ez számára.
„Szerettem volna, ha Taggart tudja, mennyire szerettem és vártam őt, és hogy milyen nehezen hoztam meg azt a döntést, hogy örökbe adom"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.