Harry herceg újabb durva állításokat tett a királyi családról: ez történt Diana halála után

Forrás: AFP/Ian Vogler -
királyi család Diana hercegné vallomás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őszintén mesélt mentális állapotáról Oprah Winfrey-nek Harry herceg. Kiderült, mit élt át miután elveszítette édesanyját, Diana hercegnét.

Ismét kitárulkozott Oprah-nak Harry herceg egy dokumentumfilmben. Őszintén mesélt arról, milyen mentális állapotban volt azokban az időkben, amikor elveszítette édesanyját.
Harry bevallotta, Diana halála után sokáig pánikrohamok gyötörték, ám a családtól nem kapott igazi segítséget.

Harry herceget pánikrohamok gyötörték édesanyja halála után. Forrás: AFP/Ian Vogler

„A családtagok azt mondták, 'Játssz, és az életed könnyebb lesz'. De én borzasztóan hasonlítok az édesanyámra. Úgy érzem, mintha a rendszeren kívül állnék, és ott is ragadtam. Az egyetlen mód arra, hogy felszabadítsd magad és kitörj, az az őszinteség" – mesélte a herceg, aki azt is elárulta, a családra akkor sem számíthatott, amikor komoly támadások érték őt Meghant

Harry bevallotta, akkor volt a legboldogabb, amikor a seregben szolgált, mert akkor egyenlőnek érezhette magát a többiekkel. Ugyanolyan egyenruhát viselt, és semmiben sem különböztették meg. Ráadásul távol volt a médiától – írta a Daily Star.
A dokumentumfilm első epizódja Say It Out Loud címmel az Apple TV+-on látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.