Új szakaszába lépett a verseny: a két milliomos exatlonos versenyző is a TOP8 között

Forrás: TV2 -
Exatlon Hungary Buzás Dorottya Exatlon Herczeg-Kis Bálint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary csütörtök esti adásában, a milliomos játszmában Herczeg-Kis Bálin és Buzás Dóri is 1-1 millió forinttal lett gazdagabb. Őket erről, valamint a verseny új, egyéni szakaszáról kérdeztük.

Egy millió forinttal már biztosan gazdagodtatok a csütörtöki versenynapon. Milyen érzés, hogy ezt sikerült behúznotok?

Herczeg-Kis Bálint: Először, amikor megtudtuk, hogy nem végjáték lesz, akkor nagy kő esett le a szívünkről. Megnyugvás volt, de hirtelen belecsöppentünk az egyéni szakaszba, ami hirtelen lesokkolt. Nagyon vártam, hogy rajthoz állhassak, és úgy küzdjek, hogy már nem a csapatnak kell pontot szereznem, nekem ez könnyebbség volt.

Próbáltam kizárni, bár bennem volt, hogy teljesítenem kell, hiszen szeretném elvinni a barátnőmet egy utazásra, ehhez viszont tőke is kell. Viszont tudtam, hogy ha ráizgulok, akkor nem tudok sikeres lenni.

Exatlon Buzás Dorottya Forrás: TV2

Buzás Dóri: Először nagyon váratlanul ért, hogy ezzel indult az egyéni napunk, másrészről nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megnyernem az egy millió forintot. Amikor a ceremónián álltunk nem gondoltam volna, hogy én húzom majd be, de nagyon élveztem az egész napot.

Egész nap próbáltam kizárni, hogy mi a tét, sőt eszembe sem jutott. Szerettem volna, ha marad életem, és sikerül behúznom a napot, a pénznyeremény csak egy plusz volt. Az elsődleges cél az volt, hogy élvezzem a játékot, kihozzam magamból a maximumot, és kipróbáljam, hogy az egyéni játék milyen hatással van rám. A megnyert összeget szeretném utazásra fordítani.

Mennyire lesz más számotokra a játék, így, hogy egyéni küzdelemre kell váltanotok agyban? Mit gondoltok, milyen lesz az együttélés?

Herczeg-Kis Bálint: Fejben próbálok ugyanúgy odaállni, mint a csapatversenynél, hiszen ott is a pontszerzés volt a cél, de itt csakis magamnak kell bizonyítanom. Nem engedhetek el egyetlen pontot sem, itt már nem tartalékolhatok, ki kell adnom magamból mindent.

Exatlon Herczeg-Kis Bálint Forrás: TV2

Őszintén szólva a műsor eleje óta várom ezt a pillanatot. Az egyik szemem nevet, mert 6 kihívó is bejutott a legjobbak közé, de a másik szemem sír, mert így kevés bajnokot ismerhettem meg. Jobban örültem volna, ha még mondjuk tízen lennénk, de nem szomorkodom, mert fontosabb, hogy ekkora kihívó fölénnyel jutottunk be.

Buzás Dóri: Biztos, hogy kicsit nehezebb lesz, hogy már nem a csapatért futunk, de a játék alapmechanizmus nem változik, továbbra is a pontszerzés a cél. Nem tudom mennyire segíthetünk majd egymásnak, de én a milliós játszmán is élveztem, hogy csak magamért kellett játszanom. Ha ez így marad, akkor szerintem nem lesz gond.

Mindannyian nagyon vártuk, hogy meglegyen a női négyes is, nagyon boldogok vagyunk, hogy hárman is itt lehetünk a kihívók közül. Izának sajnos távoznia kellett, de mi nagyon örültünk, hogy idáig eljutottunk. Danival, Vivivel és Zozoval szerintem könnyű lesz az együttélés, mivel pozitív a személyiségük, a fiúk viccesek, Vivi pedig közvetlen. Várjuk, hogy közelebbről is megismerhessük őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.