Párkapcsolatáról vallott Noszály Sándor: "Ösztönszerű megérzés volt, hogy ez működni fog"

Forrás: TV2 -
Noszály Sándor Nagy Ő TV2 párkapcsolat Dancing with the Stars szerelem teniszező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Noszály Sándor és Páll Orsi csak ritkán beszélnek a magánéletükről, de most elárulták, hogy a látszat nem csal, boldogabbak, mint valaha.

A szerelmesek elmondták, hogy ugyan nem élnek egy lakásban mégis folyamatosan együtt vannak. Orsi úgy érzi, hogy már az első találkozásukkor mindketten megérezték, hogy egymásnak vannak teremtve – írt a Blikk.

NOSZÁLY SÁNDOR Forrás: TV2

"Amikor megismertük egymást Sándorral, ösztönszerű megérzés volt, hogy ez működni fog kettőnk között. Fontos volt, hogy megtalálják a közös hangot a gyerekeim vele, először nem is mint a párom, hanem mint egy barát mutattam be, de aztán maguktól jöttek rá, hogy mi a helyzet, és hamar kialakult a szimpátia.Sándorral gyakorlatilag együtt élünk, ugyanis amikor velem vannak a gyerekek, akkor nálam vagyunk, ha pedig az édesapjuknál vannak, akkor a párom otthonába megyünk. Gyakorlatilag ingázunk a két ingatlan között, s ennek is megvan a maga bája. Nem egy a lakcímünk, mégis tökéletesen működik ez a „kétlaki" élet."

-Magyarázta Orsi.

Természetesen a Sándor is nagyon boldog, hogy végre egy olyan nő lehet mellette, akivel tökéletesen kiegészítik egymást.

Mind a ketten nagyon örülünk, hogy ilyen jól alakul a kapcsolatunk. A mai világban olyan nehéz a párkeresés, a mi találkozásunk nagyon szerencsés volt

– tette hozzá Noszály.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.