Tóth Gabit támadták külseje miatt: bevallotta, ezt a szépészeti beavatkozást próbálta ki

Forrás: Tóth Gabi/Instagram -
Tóth Gabi botox szájfeltöltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőt azzal vádolták, hogy feltöltette az arcát botoxszal . Tóth Gabi erre úgy döntött, őszintén elmondja, milyen szépészeti beavatkozást végeztek rajta.

Tóth Gabit a közösségi oldalán érte támadás: egyik követője szerint az énekesnő botoxoltatott. A sztár ezért úgy döntött, tisztázza, mi is az igazság, és őszintén elmondta, milyen beavatkozáson esett át pár évvel ezelőtt.

Tóth Gabi bevallotta, pár éve feltöltette a száját hialuronsavval. Forrás: Tóth Gabi/Instagram

Ám a botoxot nem szeretné kipróbálni, mégpedig azért, mert tart tőle, és nem akarja, hogy teljesen más legyen az arca utána.

„Botoxot nem hiszem, hogy valaha töltenék bárhova is, mert félek tőle. Nem akarom a karakteremet megváltoztatni, fontos a mimikám, és nem akarok más bőrébe bújni„ – mondta Gabi, aki azt is elárulta, a száját gyakran nagyobbítja meg optikailag kontúrceruzával. A sminktrükköket ő is szívesen beveti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.